• BUTIKEN UPPHÖR

    UTFÖRSÄLJNING PÅ ALLTING

VÄLKOMMEN TILL FLINKS CYKEL & SPORT!


Vi säljer nya cyklar och tillbehör och utför kvalitetsreparationer av alla typer av cyklar. Du hittar oss mitt emot Kistamässan och Scandic Victoria Tower hotell på gångavstånd från Helenelunds Pendeltågsstation och T-banan till Kista Galleria.

Öppettider 

Vardagar  10-18

Lördagar  10-14

 

ÖKA SÄKERHETEN MED EN KVALITETSHJÄLM


Vi har ett stort sortiment hjälmar och andra tillbehör. Du kan öka din säkerhet genom att ha bra däck på din cykel. Vi har ett stort sortiment däck från Continental och Schwalbe. Kontakta oss för mer information!

ÅRETS STORA CYKELTREND – ELCYKELN!


Låt din elcykel ta dig till jobbet. Elcyklar har blivit årets stora cykeltrend och du kan nu ta del av elcykelpremien på 25% vid köp av en ny elcykel. Du sparar tid, miljö och förbättrar din hälsa. Vi säljer elcyklar från Batavus, Monark,Trek, EcoRide och Crescent.

VI HJÄLPER DIG MED SERVICE OCH REPARATION


Har du köpt din cykel hos oss kan du alltid lämna in den för service och reparation. För övriga cyklar tillämpar vi tidsbeställning. Punktering, byte av däck och slang tar vi emot utan tidsbeställning.

CYKEL REA

När du ska välja cykel är storleken en av de viktigaste sakerna att tänka på. Vilken storlek passar dig bäst? Vi är experter på cyklar och kan hjälpa dig att hitta en passande cykel. Börja med att titta på våra rea-cyklar.

Läs mer

UTRUSTNING FÖR MOTIONSCYKLAREN

Cykelträning kan ske på många olika nivåer. Det är viktigt att ha rätt cykel och rätt utrustning för att att din träning ska bli så effektiv som möjligt.

Läs mer

NÅGRA AV VÅRA MÄRKEN

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.