VARUMÄRKEN

Vi säljer endast cyklar av god kvalité från kända varumärken. Vår kunskap får du på köpet!

Trek

Trek

Trek grundades 1976 på grund av en fundering. Varför tillverkas inte några högprestandacyklar i USA? Idag har Trek de mest lysande och passionerade cykelkonstruktörer och forskare som ges frihet och resurser att kunna ifrågasätta allt. Anledningen är att innovation endast inträffar när du har modet att ställa de besvärliga frågorna och prova det oprövade. Vill du vara bäst måste du tänka nytt.

Läs mer om Trek här

Crescent

Crescent

Sedan slutet av 1990-talet ingår Crescent i en av världens största cykelkoncern. Tack vare Cycleurope får vi tillgång till de senaste materialen och den vassaste tekniken. Ramen utrustas till exempel med slittåliga växlar, bromssystem och andra komponenter från de bästa tillverkarna.

Läs mer om Crescent här

Batavus

Batavus

Under seklet som gått har samhällen utvecklats, relationer formats och storslagna ideér skapats. Våra cyklar förändras i takt med världen. Något som förblir är vår känsla för kvalitet och hantverk, den är densamma som när vår första cykel lämnade fabriken för över hundra år sedan.

Läs mer om Batavus här

Monark

Monark

Så tänker vi här på Monark idag- och så tänkte gamle Birger Svensson när han startade sin lilla cykelfirma 1908. Under årens lopp har samhället förändrats och cykelns roll i folkhemmet med det. Än idag är Monark svenska folkets cykel och nu tar vi med oss kungligheterna in i vårt andra århundrade. Nya svenskar och nya tider kräver nya cyklar.

Läs mer om Monark här

EcoRide

EcoRide

En elcykel för alla – Vårt mål är att göra ditt liv lite enklare. Med detta i ryggen har vi tagit fram elcyklar med smarta funktioner och försett dem med kvalitéts-komponenter anpassade för det nordiska klimatet. PÅ BESTÄLLNING

Läs mer om EcoRide här

Lapierre

Lapierre

Efter nästan 70 år inom cykelbranschen går vi ständigt framåt, innoverar och utvecklar våra produkter för att ge dig en bättre åktur. På Lapierre är många nya projekt redan på väg att hålla vår plats som ledare. Vi har inte slutat överraska dig. PÅ BESTÄLLNING

Läs mer om Lapierre här